LOCALIZARE

Titanic Resort AquaPark 4* este localizat la numai 10 minute (8 km) de Aeroportul International Hurghada si 16 minute de centul orasului. Hotelul este situat pe coasta Marii Rosii, in Villages Road.

FACILITATI

Piscine si Plaja: Plaja privata (700 m). Piscina cu inaltimea de 160 cm (3020 m2). Piscina cu tobogane pentru copii care are inaltimea de 40 cm (315 m2). Sezlonguri, saltele, umbrele si prosoape la piscina si la plaja.
Aqua Center & Aqua Sports: O echipa de profesionisti va va pune la dispozitie echipamentele necesare si va va oferi toate instructiunile pentru cursuri sau excursii de scufundari, snorkeling, scuba-diving, kite-surfing, wind-surfing si alte activitati acvatice.
Aqua Park: Pentru adulti - 14 tobogane. Pentru copii - 16 tobogane. Pe o suprafata de 15.000 m2. Mai multe piscine, printre care o piscina cu valuri si un rafting-river.
Club Pentru Copii: Activitati si ateliere conduse si supervizate de ingrijitori specializati. Servicii de babysitting pentru copii [este 2 ani.
Sea Waves - Spa/Healh Club: sauna umeda/uscata, masaj, jacuzzi, aromaterapie, 
Fitness si sport: sala de fitness si cursuri de aerobic. Terenuri de volei, tenis, mese de ping-pong, biliard si tinte de darts.
Divertisment: evenimente si spectacole. Echipa de animatie.
Sala de conferinte: pune la dispozitie toate dotarile necesare - WiFi, flipchart, proiector si catering.
Serviciu de transport la/de la aeroport sau la/de la plaja.

RESTAURANT

Restaurante: Ritz Restaurant, Milano Italian Restaurant, Chenghiz Mongolian Restaurant, Sesame Asian Cusine Restaurant, Fish & Seafood Restaurant, Snack Food Court, Snack Buffet Aqua Park, U Cook Restaurant, Sushi-G Sushi Bar
Baruri: Lobby Bar, Captain Smith Bar, Rose & Jack Bar, Admiral Disco Bar, Shisha Corner, Titanic Pool Bar, Mermaid Pool Bar, Aqua Park Bar, Titanic Beach Bar 

CAMERE

Fiecare camera pune la dispozitie: balcon/terasa, paturi queen-size, A.C., T.V., minibar, seif, telefon, baie dotata cu uscator de par.

STANDARD ROOM (40 m2) - vedere spre piscina/gradina.
FAMILY ROOM (48 m2) - vedere spre piscina/gradina.
SUITE (40 m2) - vedere spre piscina. Baie dotata cu jacuzzi.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Craiova catre Titanic Resort & Aqua Park, Hurghada, Egipt