Descriere: Patong Bay Hill Resort este o unitate de cazare de patru stele din orasul Puket din Thailanda. Resortul se afla pe un deal si este la 2.4 km de plaja. 
Localizare: Patong Bay Hill Resort este situat la mai putin de 5 minute de mers cu masina de Phuket Simon Cabaret iar la 10 minute de mers cu masina de centrele comerciale si de restaurantele din zona Patong. Cel mai apropiat aeroport in apropierea resortului se afla la 1 ora distanta de mers cu masina. 
Facilitati hotel: Unitatea de cazare dispune de urmatoarele facilitati: restaurant, bar, piscina in aer liber, parcare gratuita, receptie deschisa non stop. 
Dotari camere: Camerele resortului ofera urmatoarele facilitati: aer conditionat, zona de relaxare, Tv, balcon sau patio. Unele camere dispun de chicineta care este dotata cu frigifer si cupor cu microunde, baie privata cu dus. In unele camere exista dispun si de priveliste la mare. 
Site:  https://www.patongbayhill.com/

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI- PHUKET 2023 - 2024 (QR) Bucuresti - Phuket; TAXE DE AEROPORT; Avion PHUKET - OTOPENI 2023 - 2024 (QR) Phuket - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre PATONG BAY HILL RESORT , Phuket, Thailanda

Verifica tarife si disponibilitate